5 benodigdheden om te koken op de camping

Wanneer u van plan bent te reizen of rond te trekken met recreatievoertuigen zoals campers of omgebouwde bestelwagens. Als u tijdens het gebruik ervan wilt koken, moet u zich geen professionele keuken voorstellen: hier vindt u alleen het nuttige en noodzakelijke keukengerei. Maar laat deze kleine ruimte je niet tegenhouden om lekker eten te koken. Hier zijn er een paar van.

Het mes en de mandoline

Het mes is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die op de camping wil koken. Er moet minstens een mes in de kasten liggen. Maar het is bijna onmogelijk om er een te hebben voor elk ingrediënt dat je gaat bereiden. zodat hij voor allerlei activiteiten gebruikt kan worden: neem het koksmes. Hij kan snijden, hakken of zelfs fijnhakken zoals u dat wilt. Zorg er goed voor, zodat hij altijd efficiënt blijft. Het belangrijkste is om het van tijd tot tijd te slijpen. Er moet een snijplank bij voor een mooi duo werk. De mandoline is een veelzijdig stuk gereedschap voor groenten en fruit in de vormen die u hoopt te hebben voor uw bestek. Het heeft verschillende scherpe messen die u meer tijd zullen besparen bij het gebruik ervan. Voor gewone koks wordt de professionele mandoline aanbevolen.

De staafmixer

De blender is ook noodzakelijk voor degene die op de camping wil koken. Het is een lichte maar nogal slimme machine. Met de uitklapbare kunt u de groenten en het fruit die u gaat eten, efficiënt snijden. De basis is voorzien van talrijke messen waarmee u voedsel kunt mengen. Het heeft een kom of bak waarin het gemixte voedsel kan worden gedaan om te voorkomen dat er te veel materiaal moet worden schoongemaakt. Sommige modellen van deze multifunctionele apparaten hebben extra accessoires zoals een hakmolen of mayonaisevoet of een garde. Om hem lang in uw kast te houden: moet u bij de aankoop kijken naar het vermogen. Dit getal toont u de prestaties en snelheid van de machine. Hij moet ook hittebestendig zijn, want soms moet u heet voedsel mengen. Het is gemakkelijk te hanteren en te onderhouden. Het zal uw soepen of smeersels succesvol maken.

Kookgerei en snelkookpannen

Het kookgerei is echt het belangrijkste stuk gereedschap om te gebruiken voor het koken op de camping, want het zal het vuur zijn dat uw eten kookt. Deze apparatuur moet weinig ruimte innemen en toch goed presteren. U kunt het beste een stapelbare pan kiezen of een pan met een afneembaar handvat. Deze benodigdheden zijn: de middelgrote steelpan, de kleine steelpan en twee braadpannen. Met deze apparatuur kunt u de recepten maken die u wilt. Een aluminium pan is het meest praktisch met een anti-aanbakbodem. Voor de snelkookpan: dat maakt het geheel af met een kampeerkeuken. Het biedt vele mogelijkheden en voordelen. Het werd gecreëerd door de oprichter van het merk SEB. Het voordeel is dat het voedsel niet aanbrandt. Maak uw pleziertjes door de keuken van de motorhomes uit te rusten.

Plan du site